BTR Tető 60 év garancia
kérdés esetén
hívja Tanácsadónkat:
(30) 28-30-570
Menü

Referenciák és vélemények

Vélemények

Lelkiismeretes, megbízható vállalkozók, akiknél az ügyfél és a minőség az első.

Családommal régebb óta terveztük már a tetőnk palaborításának eltávolítását, a tetőablakok beépítését, továbbá a tető szerkezetének újraborítását. Internetes keresésünk során találtunk rá a cégre. A weboldalon olvastuk, hogy a cég immáron több mint 30 éve foglalkozik tetőrendszerek kiépítésével. Az interneten olvasottak, valamint a Google-n talált 5*-os értékelések meggyőzőnek bizonyultak, és azok megtekintése után döntöttünk a cég megkeresése mellett.

Már a kezdeti kapcsolatfelvétel során tapasztalhattuk az ügyfélorientált, és precíz attitűdöt. A cégvezető udvarias, és minden feltett kérdésünkre készséggel válaszolt.

Az e-mailes egyeztetések eredményeképp – rendkívül hamar-, megtörtént a helyszíni felmérés. A személyes megbeszéléseket követően, kézhez kaptuk a gondosan elkészített, részletes, általunk is - kedvezőnek ítélt árajánlatot. A kedvező árajánlat mellett, tájékoztatást kaptunk arról is, hogy a BTR tetőfedőrendszerre 60 év jótállás biztosított.

Az élőszóban, valamint az e-mailes levelezés során érzékelt pozitív tapasztalatok eredményeképp, megbíztuk a céget. A cég szakmailag is rendkívül felkészült, és megbízható csapata - a tető palaborításának eltávolítását, a tetőablakok beépítését, és a szerkezet újraborítását –, módfelett hamar elvégezte, és befejezte.

Összességében szeretném megköszönni a cégnek a gyors árajánlat-készítést, válaszadást, precizitást, ügyfélközpontú hozzáállást, és a szakszerű, magas színvonalú munkavégzést!
Lelkiismeretes, megbízható vállalkozók, akiknél az ügyfél és a minőség az első.

Csak ajánlani tudom őket! Még egyszer köszönöm a munkájukat!

(Dr. Horváth Eszter – Budatest III. kerület)


Legvégül a BTR tetőrendszer megrendelése mellett döntöttem, melyet befolyásolt a gyártó által biztosított, ígért 60 év garancia.

Jómagam már hosszabb ideje gondolkodtam a tetőrendszerem cseréjén. Sokat keresgéltem, míg végül – némi segítségnyújtást követően-, a tetőgyártó műszaki vezetőjének közvetlen ajánlására - találtam meg a céget.

A telefonos megkeresésemre hamar reagáltak. Már a telefonos megbeszélés során is rendkívül pozitív kép alakult ki bennem a vállalkozást illetően – hiszen minden általam megfogalmazott kérdésre maradéktalanul válaszoltak.

Az egyeztetések lefolytatását követően - a szerződéstervezet hamar elkészült, melyet ezúton is köszönök. Legvégül a BTR tetőrendszer megrendelése mellett döntöttem, melyet befolyásolt a gyártó által biztosított, ígért 60 év garancia.

Az első alkalommal kialakult pozitív képet csak tovább erősítette az is, hogy a nagy távolság ellenére sem okozott nekik gondot a szakmaiságuk megtartása. Gondolok ezalatt arra, hogy az anyagbeszerzéstől kezdve – a kivitelezésig, mindenben tökéletesen helyt álltak.

A kivitelezéssel, és az elkészült tetőrendszerrel tökéletesen elégedett vagyok. Lelkiismeretes, megbízható vállalkozás – nyugodt szívvel ajánlani tudom Őket!

(Kovács Anita – Miskolc)


A társasházunk részére síkpala-felújításhoz kerestem kiváló referenciákkal rendelkező, és megbízható céget.

Szerencsés egybeesésnek köszönhetően, a cég munkatársai éppen a környékünkön dolgoztak, ismerősnél. Így megbízható forrásból kapott, közvetlen ajánlás által vettem fel a kapcsolatot a céggel.

Már önmagában is meggyőző volt, hogy láthattam a szakmai csapat által korábban – a környéken elkészült- referenciamunkát. Tovább mélyítette a pozitív benyomásomat az, hogy a cég vezetői könnyen elérhetőek voltak, és hamar tudtunk időpontot egyeztetni helyszíni felmérésre. A helyszíni terepszemlét követően, elkészült az árajánlat, melyben gondosan, és tételesen áttekinthető volt minden.

A cégvezetőkkel folytatott megbeszéléseket követően, megkötöttük a szerződést, mely során a választás a BTR System tetőrendszerre esett. Döntő érvnek bizonyult a cég általi megbízhatóság, és a tetőrendszerre biztosított több tízéves garancia.

Az elkészült tetőrendszerrel a társasház lakói egyaránt –kivétel nélkül-, 100%-ig elégedettek voltak, és kétséget kizáróan meggyőződhettünk a cég szakmaiságáról.

Külön kiemelném, hogy hálás vagyok cégnek a szerződés áttekinthetőségéért, a versenyképes ár biztosításáért, a megrendelői szempontok preferanciájáért, a technológiai előírások pontos betartatásért. A helyszínen dolgozó szakmai csapatot pedig az anyagok szakszerű felhelyezéért-kezeléséért, az összeszokott csapatmunkáért, és a lenyűgöző, új tetőért illeti köszönet.

Összegezve tehát: csak ajánlani tudnám a céget minden olyan társasház, és egyén számára, akik kevés gonddal, lenyűgözően szép végeredményt szeretnének a tetőjükre pillantván kapni.

Lehotczky György (társasházi képviselő)
(Budapest, XIV. kerület)

 

Referenciáink képekben