BTR Tető 60 év garancia
kérdés esetén
hívja Tanácsadónkat:
(30) 28-30-570
Menü

BTR tetőrendszer

A kőbe vésett elégedettség

Merész megközelítés a hagyományokhoz. Az innováció nyomán. Elkötelezettség a legújabb technológiák iránt. Mindezek az értékek tükröződnek a BTR Systems márka tevékenységében, amely a legmagasabb minőséget biztosítja a kőforgács bevonatú tetőfedés szektorban.

Tervezés

A tető a csillagos ég alatt.

A BTR Systems kőforgácsbevonat kifinomult textúrájú, amely még nagy távolságból is látható. Speciálisan válogatott, természetes durva szemcséjű ónix színű kőforgácsok csillognak a napfényben, amit mély, telített színük hangsúlyoz. Ez a feltűnően jellegzetes vizuális hatás látványos benyomásokat kelt.

Kényelem

A természetből származó anyag ellenáll az időjárási viszonyoknak.

A durva kőforgácsok hatékony akadályt képeznek, amely ellenáll az időjárási viszonyoknak. A kőforgács bevonatú tetőcserepek felülete karcálló és sérülésálló. Könnyen szállíthatók és felszerelhetők, emellett mindennapi használatra is kényelmesek. A kőforgács tökéletesen elnyeli a hangot, így természetes hangszigetelést biztosít.

Minőség

A BTR Systems kőforgácsainak egyedi tulajdonságai csak az érem egyik oldala.

Minden BTR Systems tetőfedő termék a Blachotrapez csoport és partnerei által szállított legjobb minőségű acéllemezekből készül. A géppark folyamatos fejlesztése, valamint a technológiai beruházások lehetővé teszik a Rabka Zdrój Társaság számára, hogy a gyártási folyamat minden szakaszában megfeleljen a nemzetközi beszállítói elvárásoknak, és a legjobb ajánlatot nyújtsa vásárlóinak. A BTR Systems termékeihez felhasznált alapanyagokra 60 év garancia vonatkozik.

BTR Kőbevonatú anyag összetétele:

  1. Átlátszó akril bevonat
  2. Természetes kőforgács
  3. Alapréteg
  4. Passziválás védőréteg
  5. Alu-cink védőréteg
  6. Acél mag
  7. Alu-cink védőréteg
  8. Passziválás védőréteg

Termékeinkre hosszú távú (60 év) garancia vonatkozik

Szabadalmaztatott megoldásainkat sikeresen alkalmazták családiházak és nagy formátumú építményekben. A jelenlegi technológiai követelményeknek és a legújabb építészeti trendeknek megfelelő tartós és biztonságos termék évek óta jelen vannak a világpiacon. Ezért a BTR Systems az első számú választás a globális fogyasztók körében.

A részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken!