BTR Tető 60 év garancia
kérdés esetén
hívja Tanácsadónkat:
(30) 28-30-570
Menü

Tetőcserepek

BOLT – mágneses erővel vonzza a figyelmet

A BOLT kőforgács bevonatú tetőfedés a bitumenes tetőburkolatokra vonatkozik, azonban szerkezete és formája a mindkét oldalon alucinkkel bevont acél szilárdságával kombinálva időjárás- és tűzállóságot eredményez. A Bolt többféle színben kapható, a mélyfekete ónixtól a különféle földszínekig.

Egy nyilvánvaló forma, amely szinte mágneses erővel vonzza magára a figyelmet... A Bolt egy olyan kompozíció, amely felkelti az érdeklődést és kiélesíti az érzékeket, és csak közelről nézve fedi fel teljes alakját.

Ez az egyedi, szemet gyönyörködtető kialakítás óriási előnye a Bolt kőforgács bevonatú tetőknek, amelyek a tető elegáns kivitelezését jelentik. Akár 4 szín közül is választhatsz: fekete, szürke, barna és zöld, amelyek sikeresen illeszthetők a homlokzat vagy az ablakkeretek különböző árnyalataihoz. Ennek a tetőfedőnek a varázsát a forgács durva szemcséje is hozzáadja, aminek köszönhetően a tetőfedés jellegzetes, szemet gyönyörködtető szerkezettel rendelkezik.

És bár a Bolt profil ereje éppen a dizájn kifejezésében rejlik, ez nem jelent kompromisszumot a minőség terén. Ez a minden részletében kifinomult termék több rétegből áll, amelyek ellenállóvá teszik a tetőfedést az időjárás viszontagságaival szemben. Hatékonyan csökkenti a tetőfedést érő esőcseppek vagy jégesők hangját, és megakadályozza a tetőtér túlmelegedését a forró nyári napokon.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Bolt csak szokatlan vagy akár – avantgárd – építészet esetén fog működni. A tetőfedés tökéletesen kiegészíti a klasszikus formát, elegáns megjelenést biztosítva a tetőnek.

Színek:

 

Eredeti színeink további lehetőségeket adnak a tető megjelenésének fokozására. Ez a kiterjedt színválaszték a BTR Systems tetőfedő megoldásait éppoly elegánssá teszi, mint ahogy tele vannak energiával és dinamikával.

Műszaki információk

  • Teljes szélesség: ~ 1357  mm
  • Valódi tetőszélesség: 1282  mm
  • Acél vastagság + 150AZ: min. 0,42 mm
  • Csempe lehajlási magassága: 20 mm
  • Lap súlya: ~ 3 kg
  • Profilmélység: 21 mm
  • Lépéshossz - Modul: 370 mm
  • Lap hossza: 425  mm
  • Modulok száma négyzetméterenként: 2,11 szt/m2
Vissza